Σπανός: «Με σοβαρότητα ο Ατρόμητος θα προκριθεί»

Σπανός: «Με σοβαρότητα ο Ατρόμητος θα προκριθεί»

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Με σοβαρότητα ο Ατρόμητος θα προκριθεί»

bet365

Αισιόδοξος πως αν ο Ατρόμητος δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντινάμο Μπρεστ, εμφανίστηκε μιλώντας στο gazzetta.gr ο Γιώργος Σπανός.

Στο άκουσμα της είδησης πως η Ντινάμο Μπρεστ θα βρεθεί στο δρόμο του Ατρόμητου, σίγουρα κανείς δεν... πέταξε στα σύννεφα στο Περιστέρι, αλλά ούτε κιόλας απογοητεύτηκε! Στο στρατόπεδο του Ατρόμητου, υπάρχει αισιοδοξία πως το «αστέρι» θα τα καταφέρει και θα πάρει την πρόκριση.

Αυτό φάνηκε κι από τα λόγια του Γιώργου Σπανού στο gazzetta.gr. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, δεν θέλησε να πει πολλά καθώς δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα για τους Λευκορώσους. Ωστόσο θεωρεί πως ένας σοβαρός Ατρόμητος δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα και θα προκριθεί.

«Σίγουρα δεν γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλο. Θα τον μελετήσουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα δύο αυτά παιχνίδια. Θεωρώ πως αν ο Ατρόμητος παρουσιαστεί σοβαρός, δεν έχει να φοβηθεί κάτι», ήταν το πρώτο του σχόλιο και συνέχισε: «Είναι σημαντικό πως εκείνοι έχουν ρυθμό στα πόδια τους κι εμείς όχι, όμως πιστεύω πως με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν θα δείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι ομάδα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στο πρώτο παιχνίδι και εν συνεχεία να τελειώσουμε την πρόκριση στο Περιστέρι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα