Γκαρσία: «Θέλουμε να ξαναζήσουμε την εμπειρία»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Θέλουμε να ξαναζήσουμε την εμπειρία»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μαρσέιγ Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ατλέτικο.

Αναλυτικά ο προπονητής της Μαρσέιγ δήλωσε μετά τον χαμένο τελικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Είχαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα λάθος απέφερε το γκολ της Ατλέτικο. Μια σπουδαία ομάδα ξέρει να εκμεταλλεύεται τέτοιες περιστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους, δεν βρήκαμε πολλές ευκαιρίες και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Η πιο έμπειρη ομάδα κέρδισε. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα, που είναι δεύτερη στη La Liga. Εμείς δεν έχουμε να ντραπούμε για τίποτα, εκπροσωπήσαμε επάξια τη Μασσαλία και τη Γαλλία, μάθαμε πολλά από αυτή την εμπειρία και θέλουμε να την ξαναζήσουμε».

Για το ότι δεν ξεκίνησε τον Μήτρογλου: «Δυστυχώς είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως του Παγέ που αποφασίσαμε να τον ρίξουμε από την αρχή στη μάχη αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος. Ο Μήτρογλου είχε έναν μυϊκό τραυματισμό και δεν μπορούσε να βοηθήσει από την αρχή. Αν όλοι οι παίκτες μας ήταν στο 100% τότε θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα