Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

bet365

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαρσέιγ έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό της Λιόν, με τις Άρσεναλ και Σάλτσμπουργκ να ψάχνουν την υπέρβαση στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Europa League.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ, αν ο Λακαζέτ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην Αυστρία η Μαρσέιγ με τον Κώστα Μήτρογλου να μένει στην Μασσαλία λόγω τραυματισμού, καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Βελοντρόμ. Οι γηπεδούχοι θα μπούνε από την αρχή δυνατά με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει ξανά γερά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Ρόζε κάνουν πλάκα και οδεύουν προς άλλο ένα τίτλο, ενώ στο τελευταίο ματς με την Σεντ Πόλτεν πήραν ανάσες αρκετοί βασικοί. Από την πλευρά τους οι Φωκαείς έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας με την Ανζέ και πλέον βρίσκεται στο -1 από την τρίτη θέση. Επιστρέφει ο Ματαντά σε αποστολή, στα πιτς μαζί με τον Μήτρογλου και ο Σακάι. Τεράστιο το κίνητρο στους Φωκαείς αφού ο τελικός θα διεξαχθεί στην Γαλλία και στην Λιόν.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ. Οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να φύγουν από το Λονδίνο με την ισοπαλία 1-1 παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Στα ευχάριστα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε είναι η επιστροφή του Φιλίπε Λουίς ο οποίος επέστρεψε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στις 15 Μαρτίου. Αντίθετα, εκτός είναι οι τραυματίες Χουανφράν και Τόρες και ο τιμωρημένος Βρσαλκο. Στο πρωτάθλημα την Κυριακή με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα επικράτησε της Αλαβές με 1-0. Στην αντίπερα όχθη, η Άρσεναλ πήγε στην Μαδρίτη με στόχο να τα παίξει όλα για όλα και να σώσει την χρονιά με την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης. Στα ευχάριστα για τον Αρσέν Βενγκέρ είναι η επιστροφή του Μιχιταριάν, με τον Οσπανια να είναι αμφίβολος. Αντίθετα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση ο Ομπαμεγιάνγκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα