Ο Μήτρογλου κι ο πρόωρος τελικός

Ο Μήτρογλου κι ο πρόωρος τελικός

bet365

Τιτανομαχία στα ημιτελικά του Europa League με την Αρσεναλ να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την ίδια ώρα ο Κώστας Μήτρογλου θα θέλει να... σκοτώσει την Ζάλτσμπουργκ για να βρεθεί στον τελικό του θεσμού.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Αρσέν Βενγκέρ αποχωρεί από την Άρσεναλ στο τέλος της χρονιάς, η ομάδα του Λονδίνου δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα, θέλοντας να βάλει happy end στην 22ετή καριέρα του Αλσατού στον πάγκο της.

Αν τα καταφέρει και πάρει τοι τρόπαιο, θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό Κύπελλο του Βενγκέρ.

Από την άλλη, ο Σιμεόνε έχει κατακτήσει το θεσμό το 2012, ενώ έχει οδηγήσει την ομάδα της Μαδρίτης σε δύο τελικούς του Champions League. Συνολικά έχει πανηγυρίσει με τους «ροχιμπλάνκος» 5 τρόπαια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο που θα μπορούσε να της συμβεί στη φάση των ημιτελικών αλλά οι «κανονιέρηδες» θέλουν να δείξουν ότι η φήμη κι η ποιότητά τους αρκούν για να τους οδηγήσουν στο τέλος της διαδρομής.

Θα τα καταφέρουν; Εξαρτάται εν πολλοίς και από το σύνολο του Σιμεόνε.

Ο Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους:

Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Τσάκα, Γουίλσιρ, Μχιταριάν, Εζίλ, Λακαζέτ

Από την άλλη, ο Τσόλο θα ξεκινήσει με τους:

Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γοδίν, Λούκας, Κορέα, Σαούλ, Γκάμπι, Κόκε, Γκριζμάν, Ντιέγο Κόστα

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ζάλτσμπουργκ, με την ομάδα του Γκαρσία να έχει το βλέμμα της σαφώς στον τελικό και πουθενά αλλού.

Η ομάδα της Μασσαλίας μετρά 8 ματς αήττητη στο «Βελοντρόμπ» (7 νίκες, 1 ισοπαλία) στο θεσμό, ενώ κόντρα σε αυστριακούς συλλόγους έχει ρεκόρ 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η Ζάλτσμπουργκ από την άλλη, έχει ρεκόρ απέναντι στους Γάλλους 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και θέλει ενόψει της ρεβάνς στις 3/5 να πάρει... κεφάλι.

Η πιθανή σύνθεση της Μαρσέιγ:

Πελέ, Αμαβί, Λουίζ Γκουστάβο, Ραμί, Σακάι, Σανσόν, Ανγκισά, Παγέτ, Τοβίν, Σαρ, Μήτρογλου

Για τη Ζάλτσμπουργκ λογικά θα δούμε τους:

Βάλκε, Ούλμερ, Τσαλέτα-Καρ, Ραμάλιο, Λάινερ, Μπερίσα, Σλάγκερ, Σαμασέκου , Χαϊνταρά, Νταμπούρ, Γκουλμπράντσεν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα