Η Άρσεναλ των... κορυφών στο φετινό Europa League (pic)

Η Άρσεναλ των... κορυφών στο φετινό Europa League (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Άρσεναλ των... κορυφών στο φετινό Europa League (pic)

bet365

Αγχώθηκε, συνήλθε, προκρίθηκε και... συνεχίζει. Η Άρσεναλ πέρασε στα ημιτελικά του Europa League για πρώτη φορά μετά το 2000 στον συγκεκριμένο θεσμό, ωστόσο, φέτος απολαμβάνει και ορισμένες... άτυπες μεν, αλλά τιμητικές κορυφές.

Χιρόνα - Μπέτις με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «κανονιέρηδες», πέτυχαν δύο γκολ στη Μόσχα, το βράδυ της Πέμπτης, απαντώντας σε αυτά που είχε καταφέρει να βρει η ΤΣΣΚΑ ώστε να φτάσει ένα βήμα πριν από ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή ανατροπή τις τελευταίες μέρες.

Το 4-1 του «Έμιρεϊτς» συνοδεύτηκε από το 2-2 της Ρωσίας και κάπως έτσι οι Λονδρέζοι βρίσκονται πλέον δύο ματς μακριά από τον πρώτο ευρωπαϊκό τους τελικό μετά το 2006 (όπου ηττήθηκαν από τη Μπαρτσελόνα στο Παρίσι).

Για φέτος, η ομάδα του Βενγκέρ απολαμβάνει... τέσσερις κορυφές στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφού, έχει τις περισσότερες νίκες (8), έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές (29), έχει καταγράφει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες προς τον αντίπαλο στόχο (162), ενώ και ο Μοχάμεντ Ελνένι διαπρέπει, όντας ο ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες επιτυχημένες μεταβιβάσεις (701).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα