ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Άρσεναλ 2-2

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Άρσεναλ 2-2

bet365

Η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε με 2-0, πίεζε για το γκολ της πρόκρισης, αλλά στο τέλος η Άρσεναλ έφυγε με το 2-2 και την πρόκριση από την Μόσχα.

Η Άρσεναλ είχε σημαντικό προβάδισμα μετά το 4-1 του Λονδίνου, αλλά έφτασε σε σημείο να παλεύει για την επιβίωσή της στην Μόσχα. Για καλή της τύχη ήρθε ο φορμαρισμένος Γουέλμπεκ να τη σώσει με γκολ στο 75’, πριν ο Ράμσεϊ τη γλιτώσει από την ήττα για το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.

Ο ρυθμός δεν ήταν καλός στο ξεκίνημα και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Βέρμπλουμ να τραυματίζεται πριν τη σέντρα, τον Τζαγκόεβ να αποχωρεί μόλις στο 38’, αλλά στο 39’ άνοιξαν το σκορ με τον Τσάλοβ και βρήκαν την ελπίδα. Αυτή ήταν αρκετή για να τους οδηγήσει στην κυριαρχία και στο 2-0 με τον Ναμπάμπκιν στο 50’!

Οι Μοσχοβίτες ήθελαν ένα γκολ για τη μεγάλη ανατροπή και πίεσαν πολύ για αυτό. Τη στιγμή, όμως, που αυτό έδειχνε πολύ πιθανό ήρθε μία εκπληκτική ατομική ενέργεια του Γουέλμπεκ (πριν παίξει το 1-2 με τον Ελνένι) για το 2-1 στο 75’, που ουσιαστικά έδινε την πρόκριση στους κανονιέρηδες. Η ομάδα του Βενγκέρ, μάλιστα, κατάφερε να αποφύγει την ήττα με τον Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Κουτσάεβ, Β. Μπερεζούτσκι, Α. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ναμπάμπκιν, Μπίστροβιτς (72’ Νάτχο), Γκολοβίν, Τζαγκόεβ (38’ Βιτίνιο), Μουσά, Τσάλοβ (79’ Μιλάνοβ)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ελνένι, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ (69’ Τσέιμπερς), Οζίλ, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ (77’ Ιβόμπι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα