Ατλέτικο Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-0

bet365

Με δύο γκολ από το πρώτο μέρος, η Ατλέτικο επιβλήθηκε 2-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Wanda Metropolitano και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «4».

Συνεχίζει στο δρόμο για το τρίτο Europa League της ιστορίας της η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, η οποία εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα της Σπόρτινγκ και επιβλήθηκε στην Μαδρίτη με το καθαρό 2-0. Οι Rojiblancos πέτυχαν το πιο γρήγορο γκολ της ιστορίας τους στον θεσμό μόλις στα 22 δευτερόλεπτα όταν μετά την κακή πάσα του Κοάτες, ο Ντιέγο Κόστα έκλεψε και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Κόκε, ο οποίος με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η Ατλέτικο δεν είχε πρόβλημα στη συνέχεια να ελέγξει τα πράγματα και στο φινάλε του πρώτου μέρους να κλειδώσει τη νίκη. Στο 40' ο Γκριζμάν μπήκε στην περιοχή και αφού είχε όλο τον χρόνο πλάσαρε για το 2-0, το οποίο παρέμεινε ως το τελικό. Στην καλύτερη φάση της Ατλέτικο στην επανάληψη ο Ντιέγο Κόστα είδε τον Ρουί Πατρίσιο να τον νικά σε καθαρό τετ-α-τετ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ομπλακ έκανε μεγάλη επέμβαση και ο Μοντέρο Φρέντι Μοντέρο έστειλε την μπάλα άουτ από πολύ κοντά.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Σάβιτς, Λούκας Ερνάντεζ, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (53' Κορέα), Γκριζμάν (90' Βιτόλο), Ντιέγο Κόστα (87' Παρτέι).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζόρζε Ζεσούς): Ρουί Πατρίσιο, Ματιέ, Κοάτες, Πιτσίνι, Κοεντράο (80' Ρούμπεν Ριμπέιρο), Μπατάλια, Γουίλιαμ Καρβάλιο (45' Ακούνια), Μπρούνο Φερνάντες (87' Φρέντι Μοντέρο), Μπράιαν Ρουίς, Ζέλσον Μάρτινς, Ντοστ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα