Ματσάρα Μίλαν - Άρσεναλ στους «16»

Θοδωρής Βασίλης
Ματσάρα Μίλαν - Άρσεναλ στους «16»

bet365

Έναν πρόωρο τελικό έβγαλε η κληρωτίδα για την φάση των «16» του Europa League με την Μίλαν να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Φαβορί η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Λοκομοτίβ, κόντρα στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, η Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ένα ζευγάρι που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού έβγαλε η κληρωτίδα για την φάση των «16» του Europa League. Η αναγεννημένη το τελευταίο διάστημα, Μίλαν, θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να βλέπουν την διοργάνωση ως τον τρόπο που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League (ο νικητής του Europa League κερδίζει το εισιτήριο για το Champions League). Αντίθετα, τα άλλα δύο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ είχαν πιο βατή κλήρωση. Οι «ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της αυστριακής Σάλτσμπουργκ.

Ανοικτό σε προβλέψεις είναι το ζευγάρι της Μαρσέιγ με την Μπιλμπάο, ενώ η Ντιναμό Κιέβου που απέκλεισε την ΑΕΚ, θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Λάτσιο. Στα υπόλοιπα ζευγάρια η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, ενώ ανοικτά σε προβλέψεις είναι το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιόν και το Λειψία - Ζενίτ.

Oι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου του 2018, ενώ οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα στις 15 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Λάτσιο - Ντιναμό Κιέβου
Λειψία - Ζενίτ
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιόν
Μαρσέιγ - Μπιλμπάο
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πλζεν
Ντόρτμουντ - Σάλτσμπουργκ
Μίλαν - Άρσεναλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα