«Ο Λυμπερόπουλος θέλει πολύ να παραμείνει ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ» (pic)

«Ο Λυμπερόπουλος θέλει πολύ να παραμείνει ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ» (pic)

Δημήτρης Βέργος
«Ο Λυμπερόπουλος θέλει πολύ να παραμείνει ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ» (pic)

bet365

Συνάντηση με τον ατζέντη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον Αλεξάντρ Πανκόφ, είχε στο Κίεβο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τον εκπρόσωπο του Ουκρανού στόπερ να αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θέλει τον «Τσίγκρι» να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Ήταν λογικό από τη στιγμή που η ΑΕΚ βρίσκεται στο Κίεβο για τον αποψινό αγώνα με την Ντιναμό να επισκεφτεί το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή της Ένωσης και ο ατζέντης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Αλεξάντρ Πανκόφ πέρασε το πρωί της Πέμπτης από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Κίεβο και συναντήθηκε τόσο με τον πελάτη του, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Μάλιστα, ο Πανκόφ ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον «Λύμπε» και τον Τσιγκρίνσκι αναφέροντας ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιθυμεί να δει τον Ουκρανό στόπερ να συνεχίζει στην Ένωση.

«Το πρωί ξεκινά με τέλεια παρέα. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ και θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει πολύ τον Ντμίτρο να μείνει στον Δικέφαλο Αετό», έγραψε ο ατζέντης του Τσιγκρίνσκι.

Είναι γνωστό φυσικά ότι τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ, όσο και από την πλευρά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπάρχει επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Ουκρανό στόπερ να τα περνάει εξαιρετικά στην Ελλάδα και στην Ένωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα