Οι οδηγίες της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της στο Κίεβο

Οι οδηγίες της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της στο Κίεβο

Gazzetta team
Οι οδηγίες της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της στο Κίεβο

bet365

Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους της που βρίσκονται σήμερα στο Κίεβο για την αναμέτρηση με την Ντιναμό.

Ντιναμό Κιέβου-AEK Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Αναλυτικά οι οδηγίες της ΑΕΚ προς τους φίλους της Ένωσης:

Για όσους φιλάθλους της ΑΕΚ βρίσκονται στο Κίεβο για τον αποψινό αγώνα ρεβάνς της φάσης των 32 του Europa League 2017-18, η ΠΑΕ ΑΕΚ μεταφέρει τις εξής οδηγίες που δόθηκαν από την ουκρανική Αστυνομία και αφορούν τη μετάβαση των Ελλήνων φιλάθλων στο Στάδιο Ολιμπίσκι, την είσοδο, την παρουσία και την αποχώρησή τους από αυτό.

Συγκεκριμένα:
* Οι Ελληνες φίλαθλοι θα συγκεντρωθούν στην BESTIA PUB (02000, ul. Evgeniya Konovaltsa, 44, Kyiv, 02000; GPS: 50.4243768,30.5409749) που χρησιμοποιείται ως σημείο συνάντησης οπαδών από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που παίζουν στο Κίεβο. Θα υπάρχει ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και οι οπαδοί θα επιβιβασθούν σε πούλμαν για να μεταφερθούν στο Ολιμπίσκι με συνοδεία αστυνομικής δύναμης στις 17.30 τοπική ώρα. Μετά τον αγώνα θα επιστρέψουν με τα πούλμαν στο ίδιο σημείο.
Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18.00 τοπική ώρα.
* Πρόσβαση στο στάδιο για τους Ελληνες φιλάθλους θα υπάρχει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ του γηπέδου (SOUTH). Θα είναι δηλαδή αδύνατη η ακύρωση των εισιτηρίων τους στους τομείς North 1, North 2, West 1, West 2, West 3, West 4 και West 5. Όσοι ενδεχομένως πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο, θα πρέπει να κινηθούν μόνο προς τη νότια πλευρά του γηπέδου.
* Παρακαλούναι οι οπαδοί της ΑΕΚ να μην έχουν μαζί τους τσάντες, σακίδια, βαλίτσες κλπ διότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τους επιτραπεί η είσοδος με αυτά για λόγους ασφαλείας. Ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός πριν την είσοδο στις θύρες.

Επίσης παρακαλούνται οι Ελληνες φίλαθλοι να επιδείξουν για μια ακόμα φορά ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σε όλη την παρουσία τους εντός και εκτός γηπέδου. Η UEFA θεωρεί υψηλού κινδύνου τον συγκεκριμένο αγώνα και για το λόγο αυτό θα βρίσκεται στο «Ολιμπίσκι» υπεύθυνος ασφαλείας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα