Ο νυσταγμένος μπαμπάς Σιμόες...

Ο νυσταγμένος μπαμπάς Σιμόες...

Γιώργος Τσακίρης
Ο νυσταγμένος μπαμπάς Σιμόες...

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ είναι το πρόσωπο των ημερών στα Σπάτα μετά τον ερχομό της κορούλας του και ο ίδιος δείχνει να... πετάει στα σύννεφα!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Με την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να πετάξει στο Κίεβο για το αυριανό ματς της Ένωσης με αντίπαλο την Ντινάμο, ένα πρόσωπο είχα μεγάλη αγωνία να δω προκειμένου να καταλάβω μερικά πράγματα που ήθελα... Αυτό του Σιμόες! Του νέου μπαμπά του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Ήθελα να δω αν είχε ταλαιπωρηθεί κι εκείνος μαζί με τη γλυκύτατη γυναίκα του Κάτια για να πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο δώρο της ζωής, την ίδια τη ζωή, την κόρη του...

Να είμαι ειλικρινής όταν τον είδα ηρέμησα... Δεν μπορεί να αφορά μόνο εμένα η κούραση εκείνης της ημέρας. Προφανέστατα και όχι. Ο Πορτογάλος άσος και αρχηγός της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρα κουρασμένος και έμοιαζε να 'χει ανάγκη από ύπνο. Φοβερό κι αυτό για έναν ποδοσφαιριστή. Κάνει το πιο όμορφο (για μας) επάγγελμα στον κόσμο, κάνει το χόμπι του κοινώς, έχει υπερβολικά άφθονο χρόνο στην καθημερινότητά του για την οικογένεια, όμως μπορεί να του κάτσει κι αυτό: να 'χει μόλις γεννήσει η γυναίκα του κι εκείνος να πρέπει να ταξιδέψει μακριά από το μωρό του και την αγαπημένη του για να αγωνιστεί!

Πάντως ήταν τέτοια η χαρά του που όχι μόνο ξέχναγε κάθε κούραση, προφανώς και ούτε που το σκεφτόταν καν. Ακόμη και τότε να του έλεγαν, σήκω και μπες τώρα με το που έφτασες, απ' τη χαρά που πήρε έβγαζε στη σειρά τρία 90λεπτα...

Εννοείται πως δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές. Όσοι τον συναντούσαν και έβγαζαν φωτογραφία μαζί του είχαν και μια όμορφη ευχή να του δώσουν για το νέο μέλος της οικογένειας, για την όμορφη δεσποινίδα... Κι ο ίδιος πάντα ταπεινός και κύριος. Δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν, δεν τον πείραξε τίποτα, έδειχνε να χαίρεται πραγματικά την κάθε ευχή και φυσικά ευχαριστούσε με τον ευγενικό τρόπο του που μας έχει συνηθίσει. Όμορφος άνθρωπος εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα