«Δύσκολο ματς για τη Ντιναμό, στο ίδιο επίπεδο η ΑΕΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δύσκολο ματς για τη Ντιναμό, στο ίδιο επίπεδο η ΑΕΚ»

bet365

Ο 80χρονος Ανατόλι Κροσένκο, ο οποίος θεωρείται «γκουρού» των ακαδημιών της Ντιναμό Κιέβο αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ρεβάνς για την ουκρανική ομάδα εκθειάζοντας την ΑΕΚ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

O Ανατόλι Κροσένκο από το 1990 μέχρι το 2011 υπηρέτησε τη Ντιναμό Κιέβου ως τεχνικός περνώντας σχεδόν από όλα τα κλιμάκια του συλλόγου.

Στα 80 του, συνεχίζει να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της ουκρανικής ομάδας. Ο Κροσένκο παραμονές της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League κατέθεσε την δική του άποψη για την αναμέτρηση.

«Δεν έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι η Ντιναμό Κιέβου, αλλά η εκτός έδρας ισοπαλία δίνει πολλές ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ έδειξε ισορροπημένη ομάδα με καλή φυσική κατάσταση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Η Ντιναμό αμύνθηκε σωστά, αλλά δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για την επίθεση.

Ο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται δίχως διακοπή με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει αποκτήσει σταθερότητα. Δεν είναι τυχαίο πως συνεχίζει αήττητη στο Europa League. Περιμένω ένα δύσκολο ματς για τη Ντιναμό, αφού και οι δύο δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο», τόνισε ο βετεράνος προπονητής προσθέτοντας:

«Η Ντιναμό δίχως τον Μποκανί στην επίθεση δεν έχει ωριμότητα, ωστόσο παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει πιστεύω θα τα καταφέρει και θα προκριθεί».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα