Συστάσεις της ΑΕΚ στους οπαδούς της ενόψει Κιέβου

Gazzetta team
Συστάσεις της ΑΕΚ στους οπαδούς της ενόψει Κιέβου

bet365

Για λόγους ασφαλείας, η ΑΕΚ έστειλε «μήνυμα» στους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τον επαναληπτικό με τη Ντιναμό να προσέξουν κατά την παραμονή τους στην πόλη.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της Αθήνας μεταξύ της Ενωσης και της Ντιναμό αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει της ρεβάνς, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τον «οργανισμό» της ΑΕΚ, αλλά και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εντούτοις, η «κόντρα» με τους Ουκρανούς οπαδούς, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων που χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των «σκληροπυρηνικών» της, όσο και γενικά η επιθετικότητά τους, οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν συστάσεις στους ταξιδιώτες που θα βρεθούν στο Κίεβο την Πέμπτη (22/2), ώστε να αποφευχθούν τα απρόοπτα.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ μέσω facebook:

Μετά από επικοινωνία με τη διοίκηση της Ντιναμό και λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης στην Ουκρανία, η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους της, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στη διάρκεια της παραμονής τους στην ουκρανική πρωτεύουσα. Για τη δική τους ασφάλεια και προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κρίνεται καλό να επιλέγουν να κινούνται σε ασφαλείς περιοχές της πόλης και να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Κιέβου με διακριτικά της ομάδας μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα