Με απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για Ουκρανία

Με απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για Ουκρανία

Δημήτρης Βέργος
Με απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για Ουκρανία

bet365

Όπως αναμενόταν, αρκετές είναι οι απουσίες από την αποστολή της ΑΕΚ που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Ουκρανία ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου. Ενοχλήσεις ξανά ο Τσόσιτς, θεραπεία οι Λόπες και Κονέ, ατομικό ο Σιμόες λόγω της γέννησης της κόρης του, με τον Πορτογάλο όμως να μπαίνει στην αποστολή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης την αποστολή της Ένωσης που θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου.

Όπως αναμενόταν οι απουσίες είναι αρκετές καθώς δεν υπολογίζονται οι Όγκνιεν Βράνιες και Μάρκο Λιβάια που συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά και οι Έρικ Μοράν και Νίκλας Χουλτ που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Από εκεί και πέρα οι Έλντερ Λόπες και Παναγιώτης Κονέ συνέχισαν θεραπεία και ατομικό και είναι εκτός, όπως και ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντρέ Σιμόες έφτασε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα καθώς το πρωί της Τρίτης η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η αποστολή της ΑΕΚ, που θα πετάξει για το Κίεβο το πρωί της Τετάρτης στις 09:30, αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Μπάρκα, Ντούνη, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλο, Γιαννούτσο, Γαλανόπουλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπη, Χριστοδουλόπουλο, Κλωναρίδη, Μασούντ, Μπακασέτα, Γιακουμάκη, Αραούχο, Αντωνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα