Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ντιναμό

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ντιναμό

Gazzetta team
Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ντιναμό

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Κίεβο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θα ταξιδεύσουν στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου, ότι η διάθεση των προ-αγορασμένων εισιτηρίων του αγώνα θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από το ξενοδοχείο Radisson Blu Kiyv (διεύθυνση: 22 Yaroslaviv Val street, 010540 Kyiv) από τις 16.00 έως τις 19.00, τοπική ώρα.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την Τετάρτη (παραμονή του αγώνα) θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους και όσοι φίλαθλοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη δεν έχουν κάνει προ-πληρωμή και κράτηση του εισιτηρίου τους.

Διάθεση για τα προ-αγορασμένα εισιτήρια θα γίνει και την Πέμπτη (14.30-16.00, τοπική ώρα) από το ίδιο ξενοδοχείο.

Επίσης όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ ενδιαφέρονται, μπορούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου (10.00-15.00) να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα μεταβαίνοντας στο τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων). Η διαδικασία προπληρωμής στην Τράπεζα Πειραιώς και κράτησης του εισιτηρίου τους τηλεφωνικά έχει ολοκληρωθεί».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα