Λουντογκόρετς - Μίλαν 0-3

Gazzetta team
Λουντογκόρετς - Μίλαν 0-3

bet365

Η Μίλαν νίκησε 0-3 την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο Αμπάτε είδε κάρτα μόλις στο 4' και αντιμετώπισε προβλήματα στην πλευρά του από τον Μίσιτζαν και η Μίλαν παρότι ήταν σταθερή αμυντικά, δεν έπαιζε καλά από τη μέση και μπροστά αφού οι λάθος πάσες διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 20' ο Κουτρόνε κοντραρίστηκε μέσα από την περιοχή, στο 31' ο Ντοναρούμα έκανε κακή έξοδο αλλά ο Σβίερτσοκ δεν τον εκμεταλλεύτηκε και ο Σούσο είχε φάουλ άουτ. Οι Rossoneri άνοιξαν το σκορ ένα λεπτό πριν τα 45 όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με πάσα ο Τσαλχάνογλου έκανε τη σέντρα και ο Κουτρόνε με κεφαλιά το 0-1.

Στο ξεκίνημα και του δευτέρου μέρους ο Αμπάτε είχε προβλήματα και θα παραχωρούσε πέναλτι, όμως η Μίλαν σώθηκε από το οφσάιντ και ο Γκατούζο έβαλε άμεσα στη θέση του τον Ροδρίγες. Οι Rossoneri στάθηκαν τυχεροί στο 55' όταν η σουτάρα του Ντιάκοβ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Τζίτζιο Ντοναρούμα. Στο 63' καθάρισαν το ματς οι Ιταλοί όταν ο Μότι έσπρωξε από πίσω τον Κουτρόνε μέσα στην περιοχή και ο Ροδρίγες μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ (0-2). Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 92' ο Μπορίνι με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Κεσί από δεξιά.

Λουντογκόρετς (Ντίμιταρ Ντιμιτρόβ): Ρενάν, Μότι, Σισίνιο, Πλαστούν, Ντιακόβ, Λούκας, Αντριαναντενάινα, Μαρσελίνιο (78' Καμπανιάρο), Λουκόκι (81' Κοβάτσεβ), Μίσιτζαν, Σβίερτσοκ (46' Βάντερσον).

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Αμπάτε (60' Ροδρίγες), Μπίλια, Κεσί, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου (74' Μπορίνι), Σούσο, Κουτρόνε (63' Αντρέ Σίλβα).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα