Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή επεισοδίων με ακροδεξιούς στο ματς ΑΕΚ - Ντιναμό

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή επεισοδίων με ακροδεξιούς στο ματς ΑΕΚ - Ντιναμό

Gazzetta team
Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή επεισοδίων με ακροδεξιούς στο ματς ΑΕΚ - Ντιναμό

bet365

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ. για τον αποψινό αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό για την αποφυγή επεισοδίων με ακροδεξιούς οπαδούς της Ντιναμό, μετά και την απειλή

Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» έστειλε χθες το δικό της «μήνυμα» απέναντι στους οπαδούς της Ντιναμό, τους οποίους χαρακτηρίζει «φασίστες ναζιστές» και «μέλη του «Δεξιού Τομέα» της ουκρανικής πολιτικής σκηνής. Το γεγονός αυτό μαζί με τις πληροφορίες που έχει η Ελληνική Αστυνομία για ενδεχόμενο συμπλοκών έχουν σημάνει συναγερμό.

Ηδη από χθες υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας με περιπολίες αστυνομικών στα μέρη που ενδεχομένως θα κυκλοφορούσαν οι περίπου 500 Ουκρανοί που αναμένονται από τη χώρα τους για τον αγώνα.

Επίσης οι φίλοι της Ντιναμό θα μεταβούν οργανωμένα με λεωφορεία του ΟΑΣΑ από το Καλλιμάρμαρο ως το Ολυμπιακό Στάδιο, συνοδεία διμοιριών των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ, κάτι στο οποίο έχουν συμφωνήσει και εκπρόσωποι της ουκρανικής ομάδας.

Ωστόσο, η ανησυχία υπάρχει για όσους έχουν έρθει μεμονωμένα και ανήκουν στον ακροδεξιό - ναζιστικό χώρο και μάλιστα δεν έχουν δηλώσει ούτε ξενοδοχεία για τη διαμονή τους στην Αθήνα. Αυτοί είναι και ο στόχος αντιφασιστικών εξτρεμιστών, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ. να έχει ρίξει το βάρος στη διαδρομή του Ηλεκτρικού, καθώς αυτό το μέσο αναμένεται να επιλέξουν για τη μετακίνηση τους στο ΟΑΚΑ. Αλλωστε, στον Ηλεκτρικό είχαν γίνει τα επεισόδια πριν από το ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν, για την ίδια διοργάνωση, με συμπλοκές και τραυματισμούς στα Πευκάκια, κυρίως Ιταλών οπαδών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα