Κάσκεβιτς: «Οργανωμένη και πειθαρχημένη η ΑΕΚ»

Κάσκεβιτς: «Οργανωμένη και πειθαρχημένη η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Κάσκεβιτς: «Οργανωμένη και πειθαρχημένη η ΑΕΚ»

bet365

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου είχε μόνο καλά λόγια για την Ενωση, την οποία θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Αλεξάντρ Κάσκεβιτς έχει πολύ καλή άποψη για την ΑΕΚ και την κατέθεσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τους "32" του Europa League. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ντιναμό...

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιες μεγάλες αμφιβολίες. Σκέφτομαι λίγο για δύο τρεις θέσεις, για τις οποίες έχουμε δύο παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν».

Για το αν συμφωνεί ότι η ΑΕΚ είναι η πιο πειθαρχημένη, οργανωμένη και δυνατή ομάδα που θα μπορούσε να κληρωθεί με τη Ντιναμό: «Ναι, συμφωνώ ότι είναι πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα, αλλά και με την Παρτιζάν που παίξαμε ήταν επίσης οργανωμένη. Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου, στις αναλύσεις είναι ότι η ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ δυνατά ομαδικά, είναι πάρα πολύ πειθαρχημένη ομάδα».

Για το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιούσε αύριο, πλην της νίκης: «Θα παιχτούν δύο παιχνίδια, οπότε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έχουμε αύριο, τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι που είδε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και τι ξεχώρισε: «Έχει κάποιους άσους στο μανίκι η ΑΕΚ. Δεν θα επαναληφθώ, θα πώ ότι η ΑΕΚ η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και ναι, υπάρχουν κάποιες δυνατές προσωπικότητες ειδικά στην επίθεση, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που έχω δείξει στους παίκτες μου και ελπίζω να βγουν στο γήπεδο αύριο».

Μόροζιουκ: «Να αντέξουμε στην πίεση»
Οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου εκπροσωπήθηκαν από τον Μικόλα Μόροζιουκ, ο οποίος είπε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να αντέξουμε την πίεση, είδαμε την ΑΕΚ, είμαστε σοβαροί, φυσικά θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε την πίεση. Η ΑΕΚ είναι μια σκληρή ομάδα και επιθετική και αρκετά οργανωμένη. Γνωρίζουμε πως ο προπονητής μας ήταν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, είδε την ΑΕΚ, εμένα όχι δεν με έχουν ενοχλήσει σκάουτερ της ΑΕΚ.

Πρέπει να πω ότι έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και είμαστε 100% έτοιμοι, ελπίζω να παίξουμε στα ίσα με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουν ρυθμό, έχουν πλεονέκτημα αλλά εμείς θα παίξουμε όσο δυνατόν γίνεται να μην υστερήσουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα