Γκάλο: «Πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Γκάλο: «Πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Γκάλο: «Πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

bet365

Ο Ροντρίγκο Γκάλο ξεκαθάρισε ότι για την ΑΕΚ είναι σημαντικό να συνεχίσει και στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε στην κούραση και στην εξαιρετική κατάσταση του.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου και είπε τα εξής.

Για το αν η προοπτική πρόκριση στους "16" ξεπερνάει την κούραση: «Νομίζω έχουμε μια φυσιολογική κούραση, κανείς δεν θα είναι κουρασμένος αύριο, έχουμε ένα σημαντικό ματς σε μια σημαντική διοργάνωση και πρέπει να ξεχάσουμε όποια κούραση έχουμε».

Για την εξαιρετική φόρμα του: «Αισθάνομαι πολύ καλά, αισθάνεται πολύ καλά και όλη η ομάδα με αυτό το σερί που έχουμε κάνει. Θα προσπαθήσουμε και αύριο να νικήσουμε, θα είναι σημαντική μια νίκη τόσο για την Ευρώπη όσο και για την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρχει λιγότερη πίεση για αύριο σε σχέση με το πρωτάθλημα: «Θα μιλήσω για μένα, εγώ θέλω αύριο να βοηθήσω την ομάδα και να νικήσω. Αυτό θέλω, να βοηθάω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση, θέλουμε να μπούμε και να κάνουμε καλό παιχνίδι γιατί το θεωρούμε πολύ σημαντικό το να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα