Μποζίνοφ: «Θα έπρεπε να παίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μποζίνοφ: «Θα έπρεπε να παίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

bet365

Ο Βαλερί Μποζίνοφ με αφορμή την αναμέτρηση της Λουντογκόρετς με τη Μίλαν στο Europa League μίλησε για την εμπειρία του στη Serie Α, τονίζοντας παράλληλα πως θα έπρεπε να αγωνίζεται στη Ρεάλ!

Οι μεγάλες Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις επέστρεψαν! Έτοιμοι για δράση; (21+)

Ο Βαλερί Μποζίνοφ ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου μεταπήδησε εσχάτως στη Ριέκα σε μια προσπάθεια στα 31 του να σώσει την καριέρα του.

Ο Βούλγαρος στράικερ ενόψει του αγώνα μεταξύ Λουντογκόρετς και Μίλαν στη φάση των «32» του Europa League αναφέρθηκε στους «ροσονέρι», ενώ έκανε την αυτοκριτική του.

«Σε αυτή τη Μίλαν θα μπορούσαν να αγωνίζομαι δίχως κανένα πρόβλημα αφού βρίσκομαι στο επίπεδο του Κάλινιτς και του Σίλβα.

Η Μίλαν αλλά και η Serie A συνολικά δεν έχει καμιά σχέση με το επίπεδο που έζησα ως ποδοσφαιριστής», τόνισε ο Μποζίνοφ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ρίνο Γκατούζο.

«Ο Ρίνο είναι ένας θρύλος, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Μουρίνιο σε αυτή την Ιταλία. Κάνει πολύ καλή δουλειά».

Ο έμπειρος στράθκερ μάλιστα πήγε ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως βάσει ταλέντου θα μπορούσε να έχει φτάσει μέχρι την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Για το ταλέντο που διαθέτω θα άξιζα να παίξω στη Ρεάλ. Έκανα λάθη όταν ήμουν μικρότερος. Ήμουν εκρηκτικός και απότομος. Τώρα έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά είμαι πιο ώριμος. Αν ήμουν σε μια ομάδα σήμερα με τους Βούτσινιτς, Σεβαντόν και Τζακομάτσι θα κατακτούσαμε το σκουντέτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα