Επιθετική προσθήκη για τη Ντιναμό Κιέβου, δεν παίζει όμως με ΑΕΚ

Gazzetta team
Επιθετική προσθήκη για τη Ντιναμό Κιέβου, δεν παίζει όμως με ΑΕΚ

bet365

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της Ντιναμό Κιέβου, με τους Ουκρανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του εξτρέμ Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την ΑΕΚ για τους 32 του Europa League.

Ο Βέρμπιτς, που μέχρι πρότινος αγωνίζόταν στην Κοπεγχάγη (2015-17) κόστισε 2 εκατ. ευρώ στη Ντιναμό Κιέβου, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια, δηλαδή ως το 2023.

O νέος παίκτης της προσεχούς αντιπάλου της Ένωσης είναι 24 ετών κι αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Χαρακτηριστικά του είναι η ντρίμπλα και η ταχύτητα, με τα οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους Σλοβένους των τελευταίων ετών, φτάνοντας ως την Εθνική Ομάδα και παίζοντας 14 φορές με τα χρώματά της (3 γκολ).

Στη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 16 συμμετοχές και 7 γκολ με τους Δανούς. Το γεγονός όμως πως αγωνίστηκε στα παιχνίδια των ομίλων (5 συμ.) του αφαιρεί το δικαίωμα από τις δυο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στα ραντεβού του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα