Ριέκα - Μίλαν 2-0

Gazzetta team
Ριέκα - Μίλαν 2-0

bet365

Αν και ήταν αδιάφορη καθώς είχε περάσει πρώτη από τον όμιλο που συμμετείχε η ΑΕΚ, η Μίλαν υπέστη ντροπιαστική ήττα από την Ριέκα (2-0) που ήταν η πρώτη της στη φετινή διοργάνωση.

Μπορεί να ήταν περασμένη ως πρώτη, μπορεί να είχε προπονητή τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έβαλε στο ματς κάποια πιτσιρίκα, όμως η Μίλαν δεν έχει καμία δικαιολογία για την ήττα από την Ριέκα ύστερα από ένα καλοκαίρι στο οποίο ξόδεψε πάνω από 200 εκατ. ευρώ. Οι Rossoneri ηττήθηκαν στην Κροατία [όπου νίκησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ] από το τρομερό φάουλ του Πούλιτς στο 7' και το κοντινό πλασέ του Γκαβράνοβιτς στο 47' από το γύρισμα του Κβρζιτς με το 2-0 να δίνει συνέχεια σε μια τραγική σεζόν παρότι θα παίζει και το 2018 στην Ευρώπη και τους «32» του Europa League. Αλλαγή μπήκε στο 86' ο Ελληνας άσος, Χάρης Μαυρίας, ούτε ένα σουτ on-target δεν έκανε στο ματς η Μίλαν.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Ριέκα (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπρασιτς, Ελέζ, Ζούτα, Μαλές, Κβρζιτς (86' Μαυρίας), Πάβιτσιτς, Γκαβράνοβιτς (81' Τσρνιτς), Πούλιτς, Ακόστι (76' Πούντσετς).

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Στοράρι, Παλέτα, Ζαπάτα, Αντονέλι (80' Φόρτε), Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Μπίλια, Λοκατέλι, Τζανελάτο (74' Αμπάτε), Αντρέ Σίλβα, Κουτρόνε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα