ΠΑΕ ΑΕΚ: «Να σεβαστούμε τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA» (pic)

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Να σεβαστούμε τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Να σεβαστούμε τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA» (pic)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνιστά στους φιλάθλους της που έχουν ταξιδέψει στην Αυστρία για το ματς με την Αούστρια να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ερυθρός Αστέρας – Κολωνία με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδεύσει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα