Μπακάκης: «Δεν θα πάμε για την ισοπαλία στη Βιέννη»

Μπακάκης: «Δεν θα πάμε για την ισοπαλία στη Βιέννη»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Δεν θα πάμε για την ισοπαλία στη Βιέννη»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν θα πάει για την ισοπαλία στην Βιέννη, αφού συνήθως όποιος πάει για τον βαθμό χάνει, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Πλατανιά αφού το ματς της Δευτέρας είναι ιδιαίτερο.

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακάκη στο ΑΕΚ TV:

Για το χθεσινό 2-2 με τη Ριέκα: «Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε πάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, βγάλαμε ευκαιρίες και πάθος, ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Ο σημερινός βαθμός μπορεί να είναι πολύτιμος, αλλά μας αφήνει μια πικρία γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την επιστροφή από το 0-2: «Η ομάδα παλεύει για να κερδίζει. Βγάζουμε πάθος και δύναμη, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το πράγμα να κυνηγάμε συνέχεια το σκορ, γιατί δίνουμε περισσότερη από την ενέργειά μας και τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι, να μη δεχόμαστε πρώτοι γκολ, είτε εύκολο είτε αστείο είτε με οποιονδήποτε τρόπο. Θα πρέπει να καθαρίζουμε γρήγορα τα παιχνίδια για να είμαστε μετά πιο άνετα».

Για τον «τελικό» με την Αούστρια στη Βιέννη: «Δεν θα πάμε να κλειστούμε πίσω για το βαθμό. Σίγουρα θα παίξουμε λίγο αμυντικά, αλλά θα διεκδικήσουμε τη νίκη, γιατί όταν πας για την ισοπαλία στο τέλος χάνεις. Θα πάμε να παίξουμε όπως ξέρουμε, με πάθος, δύναμη και συγκέντρωση 100% και πιστεύω πως θα πάρουμε τον έναν ή τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε για να πάμε στην επόμενη φάση».

Για τη διάθεση των εσόδων του αγώνα με τον Πλατανιά για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών: «Ο κόσμος πρέπει να έρθει να στηρίξει. Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες κινήσεις. Είμαστε όλοι στο πλευρό των πλημμυροπαθών, στενοχωρηθήκαμε με όσα έγιναν στη Μάνδρα και ελπίζω τη Δευτέρα να έρθει πολύς κόσμο στο γήπεδο για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα