Μαυρίας: «Δίκαιο το 2-2, μπορεί την πρόκριση η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μαυρίας: «Δίκαιο το 2-2, μπορεί την πρόκριση η ΑΕΚ»

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας μιλώντας για το ΑΕΚ - Ριέκα χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2 και είπε πως η Ένωση μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού του Europa League.
Στο α' μέρος ανήκε σε εμάς πιστεύω και το β' περισσότερο στην ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ίσως να μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με ένα γκολ διαφορά με τα δοκάρια και τις φάσεις που είχαμε. Η ΑΕΚ μπήκε μουδιασμένη λόγω της κούρασης από το ντέρμπι. Δείξαμε διάθεση, κρατήσαμε μπάλα, δημιουργήσαμε φάσεις και είχαμε καλό πρόσωπο.
Ναι θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα πλέον. Στο τελευταίο ματς θεωρώ πως μπορεί να περάσει εφόσον δείξει καλό πρόσωπο. Για μένα ήταν ευχάριστο που είδα τον Μάνταλο και τα άλλα παιδιάμ και τα είπαμε πριν τον αγώνα.
Είναι ένα ωραίο συναίσθημα αυτό. Για μένα είναι πολύ ωραία στην Κροατία. Είναι ωραία η ζωή με την θάλασσα κοντά και καλό καιρό. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη με υψηλό επίπεδο και όλα είναι καλά. Για τα ματς των Εθνικών όπως και για εμάς έτσι και για τους Κροάτες ήταν πολύ σημαντικά και η πρόκριση ήταν μονόδρομος για αυτούς. Θεωρούσαν πως έχοντας παίκτες όπως οι Ράκιτιτς, Μόντριτς και Μάντζουκιτς έπρεπε να είναι στην Ρωσία εκείνοι. Ήμασταν άτυχοι. Στα προκριματικά δείξαμε καλό πρόσωπο. Έχουμε αποκομίσει θετικά σχόλια.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα