Αστανά - Βιγιαρεάλ 2-3

Gazzetta team
Αστανά - Βιγιαρεάλ 2-3

bet365

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε 3-2 της Αστανά στο Καζακστάν, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της κι ετοιμάζει αποσκευές για τους «32» του Europa League.

Mετά το διπλό στην Τσεχία, η Βιγιαρεάλ πέρασε και από το Καζακστάν, επικρατώντας της Αστανά με 3-2! Οι Ισπανοί ήταν αποτελεσματικοί, διατήρησαν το αήττητο και εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 17' έχασαν τεράστια ευκαιρία, αλλά το πλασέ του Σανσόνε έδιωξε στη γραμμή ο Λοβγκινένκο. Στο 20' ήταν η σειρά του Εριτς να σώσει την εστία του στη σουτάρα του Μπονέρα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με απίθανο τελείωμα του Καμπανάγκα στο 22'. Η Βιγιαρεάλ αντέδρασε, αλλά σε δυο περιπτώσεις ο Εριτς νίκησε Μπακα και Τριγκέρος! Στο 39' έγινε η φάση του αγώνα, ο Μπακανάγκα με ωραίο γυριστό δεν μπόρεσε να σκοράρει και στην εξέλιξη της ο Ράμπα με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε για τη Βιγιαρεάλ! Ο Μπακαμπού πέρασε στο 60' και ήταν ο παίκτης που έδωσε την πρωτιά στη Βιγιαρεάλ, με δυο γκολ στο 65' και στο 83'. Ο Τουμάσι μείωσε στο 88' για την Αστανά, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση.

Астана - Вильярреал 2:3. Обзор матча. Лига Европы 2017/18. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα