Χεκ: «Αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά»

Χεκ: «Αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά»

Gazzetta team
Χεκ: «Αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά»

bet365

Ο προπονητής της Ριέκα τόνισε ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να κάνει ποιοτικό ματς κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ ο Μάρτιν Χεκ.

Για το αυριανό παιχνίδι: «Εμείς ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας ποιότητα. Και είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά».

Για το τι φοβάται από την ΑΕΚ, με δεδομένη και την εικόνα του πρώτου αγώνα στην Κροατία: «Αυτή είναι μια ερώτηση που θα την απαντήσουμε στα αποδυτήρια. Ξέρετε και ξέρουμε ποιες είναι οι αρνητικές και οι θετικές πλευρές. Τις ξέρουμε αλλά δεν μπορώ να τις πω στα ΜΜΕ».

Για το αν θα παίξει η επιθετικά η Ριέκα και θα ρισκάρει για τη νίκη: «Τι θα γίνει στο γήπεδο, το αφήνουμε γι' αυτούς που θα παίξουν. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη για το ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε καλά. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ θα ήθελε να της αφήσουμε χώρους και να της επιτρέψουμε να βγάλει την ποιότητα της. Αλλά θα προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε».

Για τις απουσίες της ΑΕΚ: «Τίποτα δεν είναι μυστικό. Και εμείς ξέρουμε για τις απουσίες της ΑΕΚ και η ΑΕΚ για μας. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και παρά τις απουσίες που έχει, μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι. Την ΑΕΚ δεν την αποτελούν ένας ή δυο παίκτες, αλλά γενικώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα