Σιμόες: «Παίξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Σιμόες: «Παίξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα»

bet365

Για την δυσκολία του να κρατήσεις σε δύο ματς την Μίλαν στο μηδέν στάθηκε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος είπε πως σήμερα η ΑΕΚ έπαιφε σαν μια μεγάλη ομάδα.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Αναλυτικά ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι εύκολο να κρατάς χωρίς γκολ τον αντίπαλο και να φέρνεις δύο ισοπαλίες με μια ομάδα σαν τη Μίλαν. Ίσως την πρώτη φορά να έγινε από τύχη όμως μετά τη δεύτερη είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να είσαι μόνο τυχερός. Παίξαμε και εμείς σαν μια μεγάλη ομάδα και για αυτό πήραμε αυτά τα αποτελέσματα.

Εγώ έχω καλή συνεργασία με τον Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή αλλά το αποτέλεσμα ήρθε από τη συνολική εμφάνιση όλης της ομάδας. Μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε σκληρά για αυτό το ματς και νομίζω μας αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Τώρα δεν σκεφτόμαστε τα επόμενα μας, όταν έρθει η ώρα θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε τότε και θα δώσουμε σίγουρα τον καλύτερό μας εαυτό για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα