Γιόχανσον: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός της ΑΕΚ»

Γιόχανσον: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός της ΑΕΚ»

bet365

Ο Σουηδός μέσος είχε σήμερα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στάθηκε στη μεγάλη απώλεια του Μάνταλου

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την ικανοποίησή του για την αποψινή εμφάνιση της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιόχανσον στην κάμερα του Cosmote TV. «Παίξαμε πολύ καλά, μείναμε στο πλάνο μας, αν και η Μίλαν είναι πολύ καλή ομάδα, καταφέραμε να το αποφύγουμε και είμαι ικανοποιημένος», είπε αρχικά και μετά έκανε ένα σχόλιο για την συνεργασία του με τον Σιμόες. «Συνεργάζομαι καλά με τον Σιμόες, αλλά έχει να κάνει με το σύνολο της ομάδας. Αυτό είναι το σημαντικό, η συνολική λειτουργία της ομάδας».

Για την κατάσταση στον όμιλο είπε ότι «θα δούμε στο τέλος ποια αποτελέσματα είναι καλά και ποια κακά. Θα συγκεντρωθούμε στα δικά μας αποτελέσματα». Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως σήμερα είχε τπ περιβραχιόνιο. «Είναι μεγάλη η απώλεια του Μάνταλου, μας έλειψε. Είναι μεγάλη τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο και να είμαι ο αρχηγός, θα πρέπει να δουλέψουμε όμως χωρίς τον Πέτρο».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα