Οπαδός Έβερτον: «Ντρέπομαι και είμαι χαζός...»

Κώστας Ζάλιαρης
Οπαδός Έβερτον: «Ντρέπομαι και είμαι χαζός...»

bet365

Εκφράζοντας ακόμα και τον φόβο να του απαγορευθεί να βλέπει το παιδί του, ο οπαδός της Έβερτον που αγκαλιά με τον γιο του άρχισε να χτυπάει τους παίκτες της Λυών, δήλωσε πως παρασύρθηκε και ντρέπεται για τις πράξεις του...

Έχοντας το παιδάκι του στην αγκαλιά, ο συγκεκριμένος υποστηρικτής των «ζαχαρωτών» βρέθηκε πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες στη μια από τις δύο εστίες, στο ματς της περασμένης Πέμπτης στο «Γκούντισον Παρκ» για τους ομίλους του Europa League.

Άρχισε να... εκσφενδονίζει γροθιές προς τους παίκτες της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι δεν αντέδρασαν όταν είδαν ότι εκείνος κρατούσε ένα παιδί στην αγκαλιά...

Μιλώντας στη Sunday People και με την επιθυμία να παραμείνει ανώνυμος, έχοντας πλέον τιμωρηθεί δια βίου με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τα ματς της Έβερτον, ανέφερε:

«Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου... Μισή ώρα μετά το ματς ήμουν ήδη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον δικηγόρο μου. Είμαι χαζός... Έθεσα τον γιο μου σε κίνδυνο από τη στιγμή που παρασύρθηκα από τον κόσμο και την ένταση... Πριν καν το καταλάβω είχα περάσει το πορτάκι που έπρεπε να είναι κλειστό εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά από τη μια ξεσπούσα κατά των παικτών που δεν απέδιδαν και από την άλλη ξαφνικά είμαι κοντά τους και... όλα έχουν ξεφύγει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα