Λιβάια: «Ολα για τη νίκη με τη Μίλαν»

Λιβάια: «Ολα για τη νίκη με τη Μίλαν»

Gazzetta team
Λιβάια: «Ολα για τη νίκη με τη Μίλαν»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια τα πήγε περίφημα στο Σαν Σίρο και μιλώντας στους Ιταλούς έδωσε σύνθημα νίκης στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό με τη Μίλαν.

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο Μιλάνο, ο Λιβάια έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Μίλαν και ο βαθμός στέλνει την Ενωση πιο κοντά στους «32» του Europa League. Ο Κροάτης επιθετικός μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ στάθηκε στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, στον Μπονούτσι, αλλά και στη Γιουβέντους!

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δε χάσαμε από την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Έχουμε ακόμα ένα ματς με τη Μίλαν, αλλά θα είναι μπροστά στον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε» και πρόσθεσε για τον Λεονάρντο Μπονούτσι «Δεν ήταν όπως πριν λίγα χρόνια που ήταν... ογκόλιθος. Ηταν πιο... αδύναμος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς που είχαμε παίξει». Οσο για την ομάδα που θα κατακτήσει τη Serie A, ο Λιβάια είπε: «Πιστεύω πως φαβορί είναι η Νάπολι, αλλά η Γιουβέντους έχει όλα τα προσόντα για να υπερασπιστεί τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα