Τζανετόπουλος: «Μαγική εμπειρία»

Τζανετόπουλος: «Μαγική εμπειρία»

Gazzetta team
Τζανετόπουλος: «Μαγική εμπειρία»

bet365

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μπήκε στην 11άδα και έκανε τρομερό ματς στο Μιλάνο, όντας από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο 0-0 με την Μίλαν.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την λήξη στο San Siro, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Ενωσης τόνισε αρχικά: «Ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα ιστορικό γήπεδο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε σε ένα πολύ σημαντικό βράδυ. Κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του, έτσι κι εγώ. Μπορεί να έρθει σε ένα οποιοδήποτε ματς, μπορεί και στον ναό του ποδοσφαίρου, όπως σήμερα».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος και στον εαυτό του, ο Τζανετόπουλος είπε: «Προσπάθησα για το 100% και νομίζω ότι τα κατάφερα. Σίγουρα το σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς με βολεύει, ειδικά στην μεσαία θέση. Θα το δουλέψουμε κι άλλο και μπορούμε να πάμε ακόμα και καλύτερα. Αυτός ο βαθμός έδειξε ότι η ΑΕΚ επέστρεψε και στην Ευρώπη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, αλλά μπορεί με αυτό το βαθμό να προκριθούμε στο τέλος. Η εμπειρία του San Siro ήταν μαγική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα