Χιμένεθ: «Υπερήφανος για τους παίκτες, χαρούμενος για τον κόσμο» (vids)

Χιμένεθ: «Υπερήφανος για τους παίκτες, χαρούμενος για τον κόσμο» (vids)

Χιμένεθ: «Υπερήφανος για τους παίκτες, χαρούμενος για τον κόσμο» (vids)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το 0-0 στο San Siro αλλά προσπάθησε να κρατήσει και προσγειωμένους τους πάντες.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.

Για το αν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία η ΑΕΚ: ««Ας είμαστε ταπεινοί, μετά από τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα και σημαντικό αντίπαλο όπως η Μίλαν. Εχουμε κάνει καλή άμυνα, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλό σχεδιασμό και τα κάναμε όπως θέλαμε».

Για το τι αφήνει αυτό το 0-0 ενόψει του ματς στο ΟΑΚΑ: «Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος για τον κόσμο. Πάνω από 3.000 οπαδοί, ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του. Μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως ούτε σήμερα. Αλλά μένω με την χαρά του κόσμου σήμερα».

Για τον σχεδιασμό πριν το ματς: «Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όλα επηρεάζουν για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, θέλω διάθεση και σωστή συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μετρά η προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Χαρούμενος για τον ένα βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο και αν είχαμε χάσει».

Για τη νίκη της Ριέκα στην Αυστρία και για την εμφάνιση του Τζανετόπουλου: «Να πω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και ότι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Ανταμ είναι ένας παίκτης που σήμερα πήρε ως βραβείο ειδικά στο β’ ημίχρονο. Μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακούει και βελτιώνεται. Είναι πολύ ώριμος και το έδειξε μέσα σε αυτό το γήπεδο».

Best of internet