Ιταλικά media: «Τοίχος ο Ανέστης»

Ιταλικά media: «Τοίχος ο Ανέστης»

bet365

Τα Ιταλικά media έγραψαν για την κακή φόρμα της Μίλαν και στην Ευρώπη όμως στάθηκαν στην εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, του «τοίχου» Γιάννη Ανέστη.

Gazzetta dello Sport: Μίλαν το πρόβλημα είναι σοβαρό. Ο Μοντέλα δεν βγαίνει από την κρίση. Υστερα από ένα κακό πρώτο μέρος, οι Rossoneri αντέδρασαν όμως ο πορτιέρε, Ανέστης, τους σταμάτησε.

MilanNews: Υστερα από 6 σερί νίκες στη διοργάνωση, η Μίλαν σταμάτησε στα χέρια του Γιάννη Ανέστη. Οι Rossoneri έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΚ και έβαλαν τέλος στο σερί 6 νικών στη διοργάνωση.

Goal Italia: Αποδοκιμασίες στο San Siro, η Μίλαν είδε στοπ και στο Europa League. Η Μίλαν δεν κατάφερε κάτι πέρα από το 0-0 με την ΑΕΚ αλλά παραμένει πρώτη στο group. Ο Ανέστης σταμάτησε τους Σούσο και Κουτρόνε στην επανάληψη.

Corrierre dello Sport: Η Μίλαν πέταξε ένα ημίχρονο, το πρώτο, όμως στο δεύτερο έπεσε πάνω σε έναν τοίχο, τον Ελληνα τερματοφύλακα, Ανέστη.

La Reppublica: Το δεύτερο μέρος δεν έφτανε στους παίκτες του Μοντέλα για να κάμψουν την αντίσταση των Ελλήνων

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα