Μπήκε στο κόλπο πρόκρισης η Ριέκα

Gazzetta team
Μπήκε στο κόλπο πρόκρισης η Ριέκα

bet365

H Ριέκα πέρασε εύκολα από τη Βιέννη, επικράτησε 3-1 της Αούστρια, πήρε τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο κι ελπίζει σε πρόκριση!

Η Αούστρια θύμιζε...νοσοκομείο, η Ριέκα εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες της, ήταν αποτελεσματική και πήρε εύκολα την πρώτη νίκη στον όμιλο. Οι Κροάτες επικράτησαν 3-1, έφτασαν τους 3 βαθμούς κι ελπίζουν σε πρόκριση. Αυτή τη φορά η Ριέκα παρουσιάστηκε συνεπής αμυντικά, μπορεί να μην είχε την κατοχή, αλλά ήταν ουσιαστική στην τελική ενέργεια. Οι Αυστριακοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και στο 21ο λεπτό ήρθε το γκολ των Κροατών. Ο Μπράνταριτς έκανε την ασίστ και ο Γκαβράνοβιτς με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ακόστι με εξαιρετική ενέργεια μοίρασε στον Ελβετό, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο του τέρμα. Το σκηνικό δεν άλλαξε, η Ριέκα ήταν εξαιρετική στα μετόπισθεν και οι γηπεδούχοι είχαν μόλις ένα καλό σουτ με τον Πιρές! Στο 90' η Αούστρια μείωσε σε 2-1 από τον Φριζενμπίχλερ, αλλά δεν πρόλαβε να διεκδικήσει κάτι, αφού στο επόμενο λεπτό ο Κβρζιτς διαμόρφωσε το 3-1.

Βαθμολογία
1. Μίλαν 7 5-3
2. ΑΕΚ 5 4-3
3. Ριέκα 3 6-6
4. Αούστρια 1 4-10

Επόμενη αγωνιστική 02/11/17
ΑΕΚ - Μίλαν
Ριέκα - Αούστρια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα