Αταλάντα - Απόλλων 3-1

Αταλάντα - Απόλλων 3-1

Gazzetta team
Αταλάντα - Απόλλων 3-1

bet365

Ο Απόλλων δε μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στο Reggio nell'Emilia, καθώς ηττήθηκε 3-1 από την Αταλάντα. Στον πάτο η Εβερτον έπειτα την ήττα με 2-1 από τη Λυών!

Πραγματική... Dea η Αταλάντα, επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα εντός έδρας, αν και οι Κύπριοι το πάλεψαν αρκετά. Στην κορυφή οι Ιταλοί, την ίδια ώρα που η Εβερτον είναι στον πάτο μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λυών.

Η Έβερτον συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίση και έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον αποκλεισμό. Τα ζαχαρωτά ηττήθηκαν με 2-1 εντός έδρας από την Λυών και έμειναν στον πάτο της βαθμολογίας, θέλοντας μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να ελπίζουν. Οι λιονέ από την άλλη έκαναν πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης και έχουν τη δυνατότητα να τελειώσουν τη δουλειά στην έδρα τους σε δύο εβδομάδες. Το γκολ άνοιξε μόλις στο 6’ με πέναλτι του Φεκίρ, με τον Γουίλιαμς να ισοφαρίζει στο 69’. Οι αδυναμίες της Έβερτον, όμως, έγιναν εμφανείς στο 75’, όταν έπειτα από προσπάθεια και ασίστ του Κορνέ από δεξιά, ο Τραορέ με υπέροχο τακουνάκι έκανε το τελικό 1-2!

Το παρατσούκλι της, Θεά, δικαιολόγησε η Αταλάντα, η οποία μετά την επιστροφή της στην Ευρώπη μετά το 1990, κάνει μαγικά πράγματα στο Europa League. Η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Λεμεσού και ύστερα από τρεις αγωνιστικές είναι πρώτη στον όμιλο στον οποίο συμμετέχουν Λυών και Εβερτον. Οι Bergamaschi άνοιξαν το σκορ με τον Ιλιτσιτς (12') και παρότι οι Κύπριοι ισοφάρισαν με τον Σκέμπρι (59') πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Πετάνια (64') και Φρόιλερ (66') για το τελικό 3-1.

Πρώτη νίκη η Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ κατέφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη και να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης. Η ομάδα του Νάγκελζμαν ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια με 3-1 την Μπασάκχεσιρ εντός έδρας. Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, όταν ο Χόυμπνερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 52’ και ο Αμίρι τελείωσε τα πάντα για το 2-0 στο 59’. Στο 75’ ήρθε και το 3-0 με τον Σουλτς ύστερα από λάθη στην άμυνα των Τούρκων, που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λουντογκόρετς έφυγε με νίκη 2-0 από την Πορτογαλία επί της Μπράγκα για να μείνει στην κορυφή και αήττητη.


Comeback με την Σλάβια πράγας η Βιγιαρεάλ
Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε να χάνει από νωρίς στο El Madrigal από την Σλάβια πράγας όμως γύρισε το ματς σε 2-2 και παρέμεινε αήττητη και στην πρώτη θέση του group μαζί με τους Τσέχους στους 5 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με γκολ των Νέτσιντ (18') και Ντάνι (30'), όμως οι Amarillos αντέδρασαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με τους Τριγέρος (41') και Κάρλος Μπάκα (44') για το 2-2 που έμεινε ως το τέλος.

Αποτελέσματα
Μίλαν - ΑΕΚ 0-0

Χοφενχάιμ - Μπασακσεχίρ 3-1

Αούστρια - Ριέκα 1-3

Αταλάντα - Απόλλων 3-1

Βιγιαρεάλ - Σλάβια 2-2

Εβερτον - Λιόν 1-2

Μπράγκα - Λουντογκόρετς 0-2

Ντιναμό Κιέβου - Γιούνγκ Μπόις 2-2

Σερίφ - Λοκομοτίβ 1-1

Σκεντέρμπεου - Παρτιζάν 0-0

Ζλιν - Κοπεγχάγη 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα