Πανέμορφο ως Κιτρινόμαυρο το Μιλάνο! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Πανέμορφο ως Κιτρινόμαυρο το Μιλάνο! (pics)

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν βάψει στα χρώματα της ομάδας τους την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, περιμένοντας το ματς με την Μίλαν.

Βάσει ονόματως του αντιπάλου, είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ματς της Ενωσης εδώ και χρόνια, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα την ακολουθούσε πολύς κόσμος. Σε αυτό, άλλωστε, βοηθάει και η πόλη, στην οποία οι ΑΕΚτσήδες είχαν ξαναβρεθεί πριν χρόνια για το ματς με την Ιντερ. Και όπως τότε, έτσι και τώρα, το Μιλάνο έχει βαφτεί Κιτρινόμαυρο!

Εβερτον – Λυών με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Ενωση θα έχει απόψε στο Meazza την υποστήριξη 3.500 οπαδών της, περισσότεροι από όσα ήταν τα εισιτήρια που υπήρχαν αρχικά προς διάθεση, οι οποίοι έκαναν κατάληψη στην Piazza Duomo και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου, με την ελπίδα σε λίγες ώρες να ζήσουν κάτι μαγικό από τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα