Η μάχη του Μιλάνου αποκλειστικά στην COSMOTE TV!

Gazzetta team
Η μάχη του Μιλάνου αποκλειστικά στην COSMOTE TV!

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο πιο δύσκολο ματς της στους ομίλους του Europa League και το COSMOTE SPORT 2HD θα βρεθεί στο πλάι της.

Το διπλό στην έδρα της Ριέκα και ο βαθμός απέναντι στην Αούστρια Βιέννης κάνει τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League κάτι περισσότερο από εφικτό για την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, με τη Μίλαν να έχει 6, την Αούστρια 1 και τη Ριέκα κανέναν. Το ματς στο Σαν Σίρο ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Είναι η ευκαιρία για την ΑΕΚ να φορέσει ξανά το καλό ευρωπαϊκό της κοστούμι απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ευρώπη.

Απέναντι στους «Ροσονέρι», που το 2006 λύγισαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από το γκολ του Ζούλιο Σέζαρ και τις αποκρούσεις του Σορεντίνο, κάνοντας τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο να παραληρεί. Και οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορική αναμέτρηση της Πέμπτης (19/10) αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 2HD!

Η ΑΕΚ, η οποία διατήρησε τον περσινό της κορμό και ενισχύθηκε φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα κάνοντας παράλληλα μια αξιοπρεπή ευρωπαϊκή πορεία. Από τη στιγμή που έκανε τόσο καλό ξεκίνημα, η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι το ζητούμενο, θέλοντας να θυμίσει τις παλιές καλές ευρωπαϊκές της στιγμές.

Από την πλευρά της, η Μίλαν φέτος έκανε μια προσπάθεια επανεκκίνησης, με τους νέους ιδιοκτήτες να ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια για να γεμίσουν το ρόστερ με τους παίκτες που ήθελε ο Βιτσέντσο Μοντέλα. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να γίνει ομάδα. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, με τελευταία αυτή από την « μισητή» συμπολίτισσα Ίντερ, μας το οποίο παρακολούθησαν και οι σκάουτς της ΑΕΚ. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 10η θέση της Serie A, δείχνουν σημαντικές αμυντικές και οργανωτικές αδυναμίες και βλέπουν παίκτες-κλειδιά, όπως ο Μπονούτσι να μην έχουν βρει ακόμα τον καλό τους εαυτό. Και για τους ίδιους, η αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα είναι μια ευκαιρία για να επιστρέψουν στις νίκες και να επαναφέρουν την ηρεμία.

Μίλαν-ΑΕΚ, λοιπόν, σε μια αναμέτρηση που καθηλώνει.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια της COSMOTE TV για τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα