Ηττα εντός για Ριέκα

Ηττα εντός για Ριέκα

Ηττα εντός για Ριέκα

bet365

Λίγες μέρες πριν το ματς με την Αούστρια Βιέννης στον όμιλο του Europa League στον οποίο συμμετέχει και η ΑΕΚ, η Ριέκα υπέστη ήττα-σοκ από την Ιστρα (1-0).

Δεν πάνε καλά τα πράγματα τελευταία στην αντίπαλο της Ενωσης στους ομίλους του Europa League. Η Ριέκα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση καθώς η Εθνική Σλοβενίας έκανε πρόταση στον προπονητή, Ματίγια Κεκ, ο οποίος δήλωσε μεν ότι το μυαλό του είναι μόνο στο club, όμως το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Σαν να μην έφτανε αυτή η αβεβαιότητα, η τύχη της γύρισε την πλάτη στο πρωτάθλημα καθώς έχασε εκτός έδρας από την τελευταία της βαθμολογίας, Ιστρα, από το γκολ του Πουλκίν στο 18' και πλέον χάνει την επαφή με την πρώτη θέση και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Ριέκα έχασε αμέτρητες ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι έκοψαν δύο φορές πάνω στη γραμμή και ο keeper τους έκανε το ματς της ζωής του. Ηταν η πρώτη ήττα από τη συγκεκρινένη αντίπαλο από το 2013.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα