Oι Φινλανδοί αποθεώνουν τον «Εθνικάρα» και του ζητούν να φωνάξει on camera!

Oι Φινλανδοί αποθεώνουν τον «Εθνικάρα» και του ζητούν να φωνάξει on camera!

bet365

Εκτενή αναφορά στον Γιάννη Ματζουράνη γνωστό και ως «Εθνικάρα» έκανε ο Φινλανδικό Τύπος με την τον ρεπόρτερ του καναλιού που μετέδιδε το ματς να του ζητάει να φωνάξει on camera!

Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η παρουσία του Γιάννη Ματζουράνη στο αχανές ΟΑΚΑ προκάλεσε το ενδιαφέρον των φινλανδικών ΜΜΕ με τον γνωστό «Εθνικάρα» να κλέβει την παράσταση στις εξέδρες του άδειου σταδίου.

Η ιστοσελίδα «beta.is.fi» τονίζει μεταξύ άλλων:

«Ακούσατε την τρομερή κραυγή κατά την διάρκεια του ματς; Η φασαρία από την μετάδοση προήλθε από έναν γνωστό Έλληνα οπαδό.

Ο τηλεσχολιαστής του αγώνα αναφέρθηκε στις κραυγές ενός οπαδού που προσπαθούσε να ενθαρρύνει την εθνική Ελλάδας με την φωνή του να θυμίζει όπερα. Πρόκειται για τον Γιάννη Ματζουράνη, ο οποίος είναι cult φιγούρα στην Ελλάδα και είναι γνωστός ως «Εθνικάρας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρεπόρτερ της φινλανδικής τηλεόρασης εντυπωσιασμένος από τον 85χρονο Εθνικάρα του ζήτησε σε ζωντανή μετάδοση να φωνάξει το κλασικό «Εθνικάρα» ενθουσιάζοντας τους τηλεθεατές της αναμέτρησης στη Φινλανδία!

Ο Γιάννης Ματζουράνης από τους πιο αγαπητούς και πιστούς φίλους του ποδοσφαίρου έχει τιμηθεί τουλάχιστον 70 φορές από διάφορους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια σπάνια περίπτωση στη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού έχει μόνο φίλους.

Δείτε τον «Εθνικάρα» στην φινλανδική τηλεόραση!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα