Φορτούνης: «Προτιμώ για έδρα το γήπεδο της ομάδας μου» (vid)

Gazzetta team
Φορτούνης: «Προτιμώ για έδρα το γήπεδο της ομάδας μου» (vid)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την άνοδο της Εθνικής στα τελευταία ματς, επισήμανε πως κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και τόνισε πως προτιμά για έδρα το γήπεδο της ομάδας του (Καραϊσκάκης).

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Τα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα έδειξε πως μπαίνει σε σωστές βάσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για την αποθεραπεία του: «Βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή την στιγμή, έχω αρχίσει το τρέξιμο, θα μπω με μπάλα σε λίγο και στους επόμενους δύο μήνες όλα θα πάνε καλά».

Για τις τελευταίες αποτυχίες της Εθνικής: «Μας πεισμώνει που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε πάει σε μεγάλη διοργάνωση και είναι ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να πετύχουμε και να πάμε στην επόμενη».

Για την έδρα που θα ήθελε να έχει η ομάδα: «Εγώ θα προτείνω την έδρα που παίζει η ομάδα μου (Καραϊσκάκης). Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα για την Εθνική, ας πάμε στο Παγκρήτιο, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό, αλλά σίγουρα το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα