Ντέιβις: Έγινε κορυφαίος Βρετανός χαφ όλων των εποχών και... έχασε πέναλτι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντέιβις: Έγινε κορυφαίος Βρετανός χαφ όλων των εποχών και... έχασε πέναλτι! (vid)

bet365

Ο Στίβεν Ντέιβις, παίζοντας απέναντι στους Ολλανδούς, συμπλήρωσε 116 συμμετοχές με τη φανέλα της Βορείου Ιρλανδίας, έγινε ο κορυφαίος Βρετανός χαφ όλων των εποχών σε επίπεδο συμμετοχών και... αστόχησε σε καθοριστικό πέναλτι!

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πολύπειρος μέσος που αγωνίζεται στη Ρέιντζερς και παραμένει... τιμιότατος «στρατιώτης» της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου στο Μπέλφαστ απέναντι στους «οράνιε».

Ξεπέρασε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ φτάνοντας στις 116 συμμετοχές και έγινε ο κορυφαίος Βρετανός χαφ όλων των εποχών σε επίπεδο εμφανίσεων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του!

Η νύχτα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη για εκείνον και το σύνολο του Μάικλ Ο'Νιλ να συνεχίσει να διεκδικεί την απευθείας πρόκριση στο Euro 2020, ωστόσο, αστόχησε σε κρίσιμο πέναλτι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα