Μπερνάρντο - Κριστιάνο: «Έδεσαν» στην εθνική Πορτογαλίας (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπερνάρντο - Κριστιάνο: «Έδεσαν» στην εθνική Πορτογαλίας (vids)

bet365

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει καταφέρει να γίνει το... άλλο μισό του Κριστιάνο Ρονάλντο και οι δυο τους έχουν άψογη συνεργασία στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, με τον χαφ της Σίτι να πασάρει και τον αστέρα της Γιουβέντους να σκοράρει!

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις με Novi Specials (21+)

Η εκπληκτική τους επαφή στον αγωνιστικό χώρο και συνεργασία που καταλήγει σε γκολ για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος συνεχίστηκε και στο παιχνίδι απέναντι στην Λιθουανία το απόγευμα της Πέμπτης, στο Estadio Do Algarve.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και ένας από τους πιο χρήσιμους και αποτελεσματικούς που υπάρχουν στο ρόστερ και των 20 ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος, βοήθησε τον CR7 να ολοκληρώσει το 55ο συνολικά και 9ο χατ-τρικ με την εθνική ομάδα.

Στο 65ο λεπτό ήταν εκείνος που έκανε το γύρισμα στην περιοχή, σε σημείο που ο Ρονάλντο δεν θα συγχωρούσε τους αντιπάλους του και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 6-0 για την Πορτογαλία.

Εξαιρώντας το πέναλτι του σούπερ σταρ της Γιουβέντους στην ήττα (2-1) από την Ουκρανία στο Κίεβο και το κλέψιμο με το εκπληκτικό ψιλοκρεμαστό στο 3-0 επί του Λουξεμβούργου, ο Κριστιάνο έχει πάρει ασίστ από τον Μπερνάρντο Σίλβα σε όλα τα υπόλοιπα ματς που έχει σκοράρει με το πορτογαλικό εθνόσημο μέσα στο 2019!

Αρχικά το έκαναν στον ημιτελικό του Nations League απέναντι στην Ελβετία, με τον άσο της Σίτι να γυρίζει από δεξιά και τον CR7 να πλασάρει στην κίνηση με το δεξί. Έπειτα, το επανέλαβαν στις αρχές Σεπτέμβρη στο 4-3 επί των Σέρβων στο Βελιγράδι όταν το 80' ο Μπερνάρντο έκανε μπαλιά πάρε – βάλε στην «τρύπα» της άμυνας για το προσωρινό 3-1.

Πριν από το χθεσινοβραδινό (14/11) ματς με τους Λιθουανούς, είχαν σημειωθεί άλλες δυο ασίστ του Σίλβα προς τον Ρονάλντο σε διάστημα 11 λεπτών στο άνετο πέρασμα της Πορτογαλίας από το Βίλνιους με το τελικό 5-1.

Στο 65' γύρισμα στον κενό χώρο με το αριστερό και στο 76' νέα πάσα, νέο τελείωμα με τη μία με το δεξί και ... η συνήθεια επιβεβαιώθηκε ξανά με γκολ για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα