Τσίλγουελ: Το χατ-τρικ των ασίστ και η... αίσθηση του γκολ

Κώστας Ζάλιαρης
Τσίλγουελ: Το χατ-τρικ των ασίστ και η... αίσθηση του γκολ

bet365

Ο Μπεν Τσίλγουελ μέσα σε 24 λεπτά στη εμφατική νίκη (7-0) της Αγγλίας επί του Μαυροβουνίου, έκανε χατ-τρικ... από ασίστ βοηθώντας τους συμπαίκτες του να σκοράρουν και... περίπου το ίδιο είχε κάνει μόλις ένα 20ήμερο νωρίτερα σε συλλογικό επίπεδο!

Αρμενία - Ελλάδα με Super Derby προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λέστερ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, συμμετείχε στο... πάρτι που έκανε η ομάδα του Σάουθγκεϊτ το βράδυ της Πέμπτης στο «Γουέμπλεϊ», ετοιμάζοντας τρία από τα πέντε τέρματα του πρώτου ημιχρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, έβγαλε ασίστ στο 11ο, το 18ο και το 24ο λεπτό της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Euro 2020 και έγινε ο πρώτος αμυντικός των «τριών λιονταριών» που βγάζει τρεις ασίστ στο ίδιο ματς έπειτα από μια 10ετία.

Το θέμα είναι ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και... ένα 20ήμερο νωρίτερα, στην ιστορική νίκη της Λέστερ με το τελικό 9-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον για την 10η αγωνιστική της Premier League!

Τότε, είχε «σερβίρει» από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, στο 39ο λεπτό για τον Αγιόθε Πέρεθ και στο 58ο για τον Τζέιμι Βάρντι, ωστόσο, είχε συμμετοχή σε τρία τέρματα, έχοντας πετύχει το 1-0 στο 10ο λεπτό!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα