Κριστιάνο: Σε επίπεδα που ούτε ονειρεύτηκαν οι Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Σε επίπεδα που ούτε ονειρεύτηκαν οι Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ! (vid)

bet365

Τα 98 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε επίπεδο εθνικών ομάδων και ο τρόπος με τον οποίο ηγείται της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, τον έχουν φτάσει σε επίπεδα που οι Πελέ και Μαραντόνα δεν πήγαν ποτέ και ο Λιονέλ Μέσι δείχνει ανήμπορος να πλησιάσει!

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο CR7 συνεχίζει να παρουσιάζει τον καλύτερο εαυτό του κάθε φορά που βάζει τη φανέλα με το εθνόσημο και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Απέναντι στη Λιθουανία, το βράδυ της Πέμπτης, πέτυχε τα τρία από τα έξι γκολ της ευρείας νίκης (6-0) των Ιβήρων, έφτασε στα 98 γκολ συνολικά με την εθνική ομάδα, πέτυχε το 55ο χατ-τρικ της καριέρας του, το 9ο με την Πορτογαλία και πλέον, έχει τα τέρματά του σε ματς υψηλού ανταγωνισμού και επίσημου χαρακτήρα.

Σε τέτοια επίπεδα, ο Λιονέλ Μέσι δείχνει πως δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να φτάσει στη γενικότερα γεμάτη απογοητεύσεις παρουσία του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, ενώ, θρύλοι όπως οι Μαραντόνα και Πελέ δεν κατάφεραν ποτέ να παρουσιάσουν τέτοιες επιδόσεις.

Δείτε τα νούμερα:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα