Εκτός Ρούνεϊ, Τζέραρντ από την κορυφαία ενδεκάδα της Αγγλίας!

Εκτός Ρούνεϊ, Τζέραρντ από την κορυφαία ενδεκάδα της Αγγλίας!

Gazzetta team
Εκτός Ρούνεϊ, Τζέραρντ από την κορυφαία ενδεκάδα της Αγγλίας!

bet365

Οι Αγγλοι άφησαν εκτός ενδεκάδας τον κορυφαίο σκόρερ της Εθνικής, Γουέιν Ρούνεϊ, με τους Λίνεκερ, Σίρερ και Γκριβς να αποτελούν την τριπλέτα της επίθεσης.

Γκόρντον Μπανκς ή Πίτερ Σίλτον; Μπόμπι Μουρ ή Τέρι Μπούτσερ; Γκάρι Λίνεκερ ή Γουέιν Ρούνεϊ; Η Αγγλία υποδέχεται το Μαυροβούνιο και αυτή θα είναι η αναμέτρηση Νο 1.000 για τα Λιοντάρια, που έδωσαν τον πρώτο διεθνή αγώνα τους το 1872. Το BBC έκανε γκάλοπ για την καλύτερη ενδεκάδα σε αυτά τα 147 χρόνια ιστορίας, όπου 1244 παίκτες φόρεσαν το εθνόσημο. Σε αυτή την έρευνα ψήφισαν περισσότεροι από 126.000 και το αποτέλεσμα είχε... εκπλήξεις. Ο Μπανκς ΜΕ 61% κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάρι Νέβιλ δεξί μπακ με 42%, ο Ρίο Φέρντιναντ με 41% και ο Μπόμπι Μουρ με 78% στο κέντρο της άμυνας, ενώ αριστερό μπακ είναι ψηφίστηκε ο Ασλεϊ Κόουλ με 58%. Ντέιβιντ Μπέκαμ (61%), Πολ Γκασκόιν (50%) και Μπόμπι Τσάρλτον (61%) στη μεσαία γραμμή! Για την επίθεση της Αγγλίας ψηφίστηκαν οι Τζιμι Γκριβς (40%), Γκάρι Λίνεκερ (58%) και Αλαν Σίρερ (47%).

Στον πάγκο βρέθηκε ο πρώτος σκόρερ των Λιονταριών Γουέιν Ρούνεϊ (35%), αλλά και οι Τζέραρντ (39%), Μπράιαν Ρόμπσον (28%), Στούαρτ Πιρς (28%), Πίτερ Σίλτον (27%), Πολ Σκόουλς (27%), Τζον Τέρι (24%), Τόνι Ανταμς (24%), Στάνλεϊ Μάθιους (20%).

Your England all-time XI: Gordon Banks; Gary Neville, Bobby Moore, Rio Ferdinand, Ashley Cole; David Beckham, Bobby Charlton, Paul Gascoigne; Jimmy Greaves, Alan Shearer, Gary Lineker

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα