Μπάλντοκ: Από τα γήπεδα της Ισλανδίας και της Conference, στην Premier League και στην ατζέντα του Φαν'τ Σιπ!

Μπάλντοκ: Από τα γήπεδα της Ισλανδίας και της Conference, στην Premier League και στην ατζέντα του Φαν'τ Σιπ!

bet365

Η αγωνιστική μεταμόρφωση του Τζορτζ Μπάλντοκ που κατάφερε μέσα σε μια διετία να εκτινάξει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του κάνοντας την διαφορά στα μετόπισθεν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η σύνδεση του με την Ελλάδα!

Ο 26χρονος δεξιός μπακ ζει το όνειρο του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχοντας συμμετοχή ως βασικός και στα 12 ματς των «Λεπίδων» στην Premier League. Ο Τζορτ Μπάλντοκ μάλιστα χρίστηκε σκόρερ στο ματς με την Τότεναμ (1-1) καταφέρνοντας με δικό του γκολ να διευρύνει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για πέμπτο ματς το αήττητο σερί της.

Ο Μπάλντοκ, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής με την εθνική Ελλάδας, λόγω της καταγωγής της γιαγιάς του, ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν για να καταφέρει να φτάσει στην Premier League. Είναι χαρακτηριστικό πως η χρηματιστηριακή του αξία πριν από μια διετία υπολογίζονταν στις 150.000 ευρώ, ενώ πλέον ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ!

Ο Άγγλος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μίλτον Κέινς Ντονς φτάνοντας στο σημείο να αγωνιστεί δανεικός στην Ισλανδία με τη φανέλα της IBV, αλλά και την Conference με την Τάμγουορθ μέχρι να καταφέρει να βρει τον δρόμο του στην Premier League και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2017.

«Έπαιξα στο εξωτερικό σε μέρη όπου όταν κλοτσούσες δυνατά την μπάλα, κατέληγε στη θάλασσα! Το να αγωνίζομαι στο γήπεδο της Τότεναμ, το οποίο είναι το καλύτερο στη χώρα και είναι από τα καλύτερα στον κόσμο ήταν κάτι το υπέροχο από τη στιγμή που με το γκολ που σημείωσα βοήθησα την ομάδα μου να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας», τόνισε ο Μπάλντοκ προσθέτοντας:

«Όλοι έχουν την δική τους ιστορία. Είτε έπαιξαν στην Conference όπως εγώ, είτε στο εξωτερικό, είτε στη League 2. Όλοι παλεύουμε και έχουμε την επιθυμία να βελτιωνόμαστε και αυτό δείξαμε στις 12 πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Όταν σκέφτεσαι το ξεκίνημα της καριέρας σου και το συγκρίνεις με την τωρινή κατάσταση αναρωτιέσαι αν μπορείς να συνεχίσεις στο ίδιο επίπεδο μέχρι να σταματήσεις».

Δείτε τον Τζορτζ Μπάλντοκ να σκοράρει κατά της Τότεναμ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα