Ορέστης Κιομουρτζόγλου: Το επόμενο prospect του Φαν'τ Σχιπ για την Εθνική! (vid)

Ορέστης Κιομουρτζόγλου: Το επόμενο prospect του Φαν'τ Σχιπ για την Εθνική! (vid)

bet365

Το gazzetta.gr ακτινογραφεί το προφίλ του «γερμανοθρεμμένου» Ορέστη Κιομουρτζόγλου, ο οποίος αγωνίζεται στην ολλανδική Χέρακλες Αλμέλο και βρίσκεται στα ραντάρ του Τζον Φαν'τ Σχιπ για την Εθνική.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος καθιερώθηκε στη γερμανική Ουντερχάχινγκ πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι για την Χέρακλες.

Με την ομάδα του Αλμέλο καθιερώθηκε άμεσα στο αρχικό σχήμα έχοντας καταγράψει 8 συμμετοχές.

Η παρουσία του Γερμανού τεχνικού Φρανκ Βορμούτ λειτούργησε καταλυτικά προκειμένου ο Κιομουρτζόγλου να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που επικεντρώνεται στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού σπάνια προωθείται.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ομογενής χαφ κλήθηκε από τον Στέφαν Κουντς στην Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας για τα ματς με με Ισπανία και Βοσνία.

Ο Κιομουρτζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο, ωστόσο ο πατέρας του κατάγεται απ ό την Θεσσαλονίκη προτού μεταναστεύσει για την Γερμανία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής. Mάλιστα, όποτε του δίνεται η ευκαιρία παρακολουθεί αναμετρήσεις της Super League.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Κώστας Κωνσταντινίδης είναι ο άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει τον 21χρονο αμυντικό χαφ, με τον Φαν τ' Σχιπ να έχει προκρίνει την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ατζέντης του Κιομουρτζόγλου είναι ο άλλοτε μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, ο οποίος έχει μεταξύ άλλων στο πελατολόγιο του, τον Τζερόμ Μπόατενγκ.

Δείτε εν δράσει τον Ορέστη Κιομουρτζόγλου (φοράει τη φανέλα με το Νο 22).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα