Φαν'τ Σιπ στους παίκτες: «Παίζετε για την φανέλα και το εθνόσημο και όχι για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για νέο συμβόλαιο»!

Δημήτρης Τομαράς
Φαν'τ Σιπ στους παίκτες: «Παίζετε για την φανέλα και το εθνόσημο και όχι για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για νέο συμβόλαιο»!

bet365

Πορωτική η ομιλία του Ολλανδού εκλέκτορα προς τους διεθνείς μας μετά το παιχνίδι με τη Βοσνία, όπου τους υπενθύμισε την υποχρέωσή τους απέναντι στην Εθνική. Τι δουλειά γίνεται με τις ατομικές αξιολογήσεις των παικτών.
Ο Φαν'τ Σιπ θέλησε να μιλήσει στους παίκτες της Εθνικής προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έκαναν στα δύο τελευταία ματς με Ιταλία και Βοσνία. Μετά το 2-1 επί των Βόσνιων στο ΟΑΚΑ ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε να τους υπενθυμίσει το τι σημαίνει Εθνική ομάδα και πως ακόμα όλα είναι στην... αρχή. Που στάθηκε ο Ολλανδός προπονητής; Μα στο πλαίσιο των όσων είχε πει και στο προηγούμενο διάστημα: «Παίζετε για την φανέλα και το εθνόσημο και όχι για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για ένα νέο συμβόλαιο! Αυτό πρέπει να το καταλάβετε. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας».
Μετά τον αγώνα με την ομάδα του Πιάνιτς ο Τζον Φαν'τ Σιπ επεδίωξε να θυμίσει στους διεθνείς ότι τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά και η προσπάθεια: «Πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι η Εθνική. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους μας. Εδώ έρχεστε για την Εθνική και για τίποτε άλλο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και επιβραβευτήκαμε με μία νίκη, όμως δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είμαστε στην αρχή. Χαμηλά το κεφάλι και να θυμάστε. Παίζετε για το εθνόσημο στην φανέλα. Παίζετε για την Εθνική και για τίποτε άλλο».
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Στο περιθώριο της εν γένει προσπάθειας βελτίωσης της Εθνικής το επιτελείο του Φαν'τ Σιπ (Βίντερ και Βαλκάνης αλλά κυρίως ο Βαλκάνης ως προς αυτό) έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην ατομική αξιολόγηση των παικτών. Υπάρχει βίντεο και scouting report για κάθε ομάδα που παίζουν οι Έλληνες διεθνείς και για κάθε παίκτη ατομικά. Η αξιολόγηση γίνεται και μέσα από την προπόνηση με ειδικές φανέλες μέτρησης. Φανέλες που δείχνουν την κόπωση, τα επίπεδα ετοιμότητας, την φυσική κατάσταση και ότι άλλο απαιτείται και συνδέονται με wi fi με ένα ειδικό τάμπλετ, που μαζεύει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα