Παυλίδης: «Τιμή να παίζεις στην Εθνική»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Τιμή να παίζεις στην Εθνική»

bet365

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως θέλει να δίνει το 100% στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
Εκ των κορυφαίων και σκόρερ της Εθνικής ήταν χθες ο Παυλίδης, που μέσω του Arena FM τόνισε πως θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας και το γκολ που πέτυχε στο ματς με τη Βοσνία: “Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις για την Εθνική. Ας μην έβαζα γκολ κι ας κερδίζαμε χθες. Αυτό αρκεί, γιατί η νίκη είναι το ζητούμενο. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να κληθώ από τον κόουτς. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν έμαθα πως θα παίξω με την ομάδα όμως, μου ήρθε η κλήση από τον Φαν’τ Σχιπ και φυσικά αποδέχθηκα, για να δώσω το 100% μου για την πατρίδα μου”.
Για τον κόουτς Φαν’τ Σχιπ και την τωρινή κατάσταση στα αποδυτήρια της Εθνικής: “Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στην ομάδα, δουλέψαμε σκληρά για να δείξουμε καλό πρόσωπο και στα δυο ματς, με Ιταλία και Βοσνία. Τα πήγαμε καλά με την Ιταλία, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Με τη Βοσνία, είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας, δεν περιμέναμε τον αντίπαλο, κάναμε πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε. Ο κόουτς προσπάθησε να μας διώξει το άγχος και το κατάφερε”.
Για την ποδοσφαιρική του… μετανάστευση στην ηλικία των 16 ετών: “Ήθελα από πολύ μικρός να βγω στο εξωτερικό. Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες Κ17 της Ελλάδας, αλλά επέλεξα να πάω στη Μπόχουμ για να δω τη ζωή στη Γερμανία. Ήταν πολύ ωραία, προσαρμόστηκα εύκολα, έμαθα μέσα σε ενάμιση χρόνο τα Γερμανικά και όλα ήρθαν σιγά-σιγά, από τα 16 μου που πήγα στη Γερμανία και έπειτα. Είχα έναν τραυματισμό όταν ήμουν στη Μπόχουμ και η Β’ ομάδα της Ντόρτμουντ με ζήτησε, ήξερα τον προπονητή και πήγα εκεί για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, μιας και δεν μπορούσα να παίξω με τη μεγάλη ομάδα της Μπόχουμ. Τα πήγα καλά εκεί και ήρθε η μεταγραφή μετά. Έπαιξα με τον Καγκάβα, τον Γκερέρο και πολλούς, καλούς ποδοσφαιριστές”.
Για την πορεία του στη Βίλεμ: “Στην Ολλανδία με τη Βίλεμ τα πάμε καλά, το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και παρά την 10η θέση που έχουμε στο πρωτάθλημα, πιστεύω θα τα πάμε ακόμη καλύτερα στο σύντομο μέλλον”.
Για το αν ανυπομονεί να ξαναπαίξει για την Εθνική Ελλάδας και το ποδοσφαιρικό του μέλλον: “Δεν είναι ούτε πέντε εβδομάδες για τα επόμενα ματς της Εθνικής. Όποιος ζει την Εθνική ομάδα, καταλαβαίνει πως είναι διαφορετικό από το να παίζεις σε έναν σύλλογο. Περιμένω πως και πως για να έρθει πάλι η κλήση και να αγωνιστώ με το εθνόσημο. Όσον αφορά την καριέρα μου, κοιτάω το παρών, δεν εστιάζω στο μέλλον. Δεν έχω στα άμεσα πλάνα μου να παίξω σε ομάδα της Ελλάδας πάντως. Πάνε όλα καλά στην Ολλανδία και το μέλλον θα δούμε τι θα φέρει”.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα